Menu

900 29 35 34, el telèfon gratuït per informar i acompanyar emocionalment als ciutadans

900 29 35 34, el telèfon gratuït per informar i acompanyar emocionalment als ciutadans

El Consell Comarcal ha creat el Servei gratuït d’informació i acompanyament emocional per la ciutadania i fer suport als ajuntaments en la seva tasca de seguiment de les persones més vulnerables. El 900 29 35 34 és gratuït i atén de dilluns a diumenge, de 9 a 21h.

Avui s’ha posat en marxa un nou servei al Vallès Occidental davant de la situació de crisi sanitària i les seves repercussions econòmiques. Es tracta d’una línia telefònica gratuïta que, per una banda,  vol donar respostes als dubtes plantejats per la ciutadania del Vallès Occidental, i per una altra, oferir suport als ajuntaments en la seva tasca de seguiment de les persones més vulnerables.

La línia oberta gratuïta per fer acompanyament emocional i resoldre dubtes de persones que puguin sentir-se angoixades o preocupades per diferents qüestions relacionades amb la situació creada pel Covid-19 és el 900 29 35 34. El servei és funcional els 7 dies a la setmana de 9 del matí a 9 del vespre.

Aquest telèfon és atès per un equip d’especialistes, com psicòlogues o persones en suport del gestió del dolor amb l’objectiu de donar resposta a les conseqüències psicològiques i emocionals que està tenint en la població l’actual situació de confinament.

Per una altra banda també el Consell Comarcal també ha habilitat un servei de suport dirigit tant als municipis de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials del Consell Comarcal (de menys de 20.000) habitants com a altres ajuntaments que ho puguin sol·licitar. L’objectiu és realitzaran trucades de seguiment i acompanyament a persones vulnerables.

Tornar al principi

SEGUEIX-NOS CONNECTA'T  
Facebook Inici  
Twitter la ràdio EN DIRECTE  
YouTube Programació  
Instagram Streaming  
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. APP Store  
  APP Google play  
  Revista "La ciutat"  

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO