Menu

SOLFEJANT PER LA VIDA fins les 22:00

No es pot encendre foc en terrenys forestals sense autorització fins el 15 d'octubre

No es pot encendre foc en terrenys forestals sense autorització fins el 15 d'octubre

Des de divendres 15 de març, queda totalment prohibit encendre foc en terrenys forestals sense l’autorització necessària, com passa cada any per aquestes dates ja que és quan hi ha major risc.  Així ho marca el Decret 64/1995 i la prohibició s’esten fins el 15 d’octubre.

La norma estableix que no es poden cremar ni restes de poda ni d’aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria, ni marges pròxims a zones forestals sense una autorització expressa del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. Tampoc no es poden fer focs d’esbarjo ni d’altres relacionats amb l’apicultura. Dins de les àrees recreatives i d’acampada i en parcel·les de les urbanitzacions, es podrà fer foc només quan s’utilitzin barbacoes d’obra amb mataguspires.

També queda prohibit llençar objectes encesos; abocar escombraries i restes vegetals i industrials de qualsevol mena que puguin ser la causa de l’inici d’un foc; llançar coets, focs d’artifici o d’altres artefactes que continguin foc, i utilitzar bufadors o similars en obres realitzades en vies de comunicació que travessin terrenys forestals.

Si s’han de realitzar determinats treballs i activitats que suposen un risc d'incendi forestal, cal demanar autorització al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Cal destacar que l’Ajuntament ja ha fet la tasca que li correspon de mantenir les diferents franges perimetrals del municipio. Enguany, a més a més, s’han retirat les restes de troncs que van anar a parar als torrents per culpa de les intenses pluges caigudesa al  novembre de l’any passat.

Tornar al principi

 

SEGUEIX-NOS CONNECTA'T  
Facebook Inici  
Twitter la ràdio EN DIRECTE  
YouTube Programació  
Instagram Streaming  
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. APP Store  
  APP Google play  
  Revista "La ciutat"  

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO