Menu

LA TERTÚLIA fins les 10:00

De tapes per la fira arriba a la seva 7a edició amb més tapes que mai

De tapes per la fira arriba a la seva 7a edició amb més tapes que mai

La iniciativa gastronòmica acompanya a la 24a Fira de Sant Galderic i s’estendrà entre l'11 i el 20 d’octubre. Els rubinencs podran gaudir d’una tapa i una beguda a 34 locals de la ciutat per 2,5 €. A més, per primer cop es podran consultar els establiments amb geolocalització a l'APP Rubí Ciutat.

Les tapes de Sant Galderic són una iniciativa consolidada a la ciutat. L’any passat es van vendre prop de 18.000 tapes i més d’un miler de rubinencs van votar la seva tapa preferida. Enguany, s’amplia el nombre de restauradors locals que participen en la proposta i el radi de locals que ofereixen tapes. A banda dels bars i restaurants del centre, també s’incorporen hostalers de Sant Jordi Parc i l’avinguda de l’Estatut. A més, els rubinencs podran trobar els establiments amb geolocalització a l’APP Rubí Ciutat que també servirà per votar la millor tapa. Entre els participants al concurs se sortejaran vals de restaurants de la ciutat per valor de 30 €.

El regidor de Promoció econòmica, Rafael Güeto, ha explicat que aquesta iniciativa genera un important volum d'activitat per a la ciutat en general i pel gremi de la restauració local.

Entre les activitats que es van presentar fa uns dies (vegeu notícia) destaquen algunes novetats. Per primer cop es farà la trobada d’Urban Sketchers i les associacions de la ciutat oferiran activitats familiars.

 

Rafael Güeto, regidor Promoció econòmica

Tornar al principi

 

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO