Menu
RSS

El sindicat independentista CSC presenta la seva secció juvenil a Rubí

Una dotzena de persones han assistit aquest divendres a la presentació a Rubí de L’Eina, la secció juvenil de l’Intersindical SCC. L’autoproclamat sindicat independentista i de classe dels Països Catalans ha exposat al Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC) la necessitat de generar consciència de classe entre el jovent i mobilitzar-se contra la precarietat.

L'Espai 14/13 del Pinar acollirà concerts de grups locals

L’Ajuntament impulsa una nova programació per a l’Espai 14/13, situat al Centre Cívic del Pinar. Començant aquest dissabte, la sala acollirà concerts mensuals de grups locals amb l’objectiu de millorar l’afluència de públic i esdevenir el punt de referència de la música en directe feta a Rubí.

Els joves entre 12 i 30 anys ja es poden inscriure en el procés per elaborar el Pla Local de Joventut

L’Ajuntament de Rubí convida els joves de la ciutat a participar en l’elaboració del Pla Local de Joventut 2017-2020 gràcies a una jornada de treball que tindrà lloc el 3 de juny. La proposta està oberta a nois i noies de 12 a 30 anys que vulguin prendre part en el disseny de les polítiques adreçades al jovent de Rubí. Es poden inscriure a la jornada fins al 31 de maig. 

Milers de joves omplen l’Escardívol al concert de Los40 primavera Pop

L’Escardívol ha acollit el primer concert de l’edició de 2017 d’aquest esdeveniment musical organitzat per l’emissora Los40. Per primer cop la cita és triple: dissabte, 13 de maig el concert estarà a Madrid i diumenge 14, a Málaga. El concert rubinenc ha estat un èxit de participació, amb 12.000 persones durant els moments de màxima afluència, segons dades de l'Ajuntament de Rubí.

Potenciar els músics locals i el teatre, propostes de la Taula d’oci i cultura juvenil per a la Festa Major 2017

La Taula d’oci i cultura juvenil proposa donar més protagonisme als músics de Rubí, al teatre i a nous formats de música electrònica en la propera Festa Major, així com aprofitar l’esdeveniment per donar visibilitat a col·lectius com l’LGTBI. Aquestes són algunes de les idees sorgides de la trobada que l’òrgan local ha celebrat aquest dimarts 28 de febrer a l’Espai Jove Torre Bassas. 

Rubí tindrà un Consell local de Joves

Una vintena de joves d’entitats i a títol individual s’han trobat aquesta setmana a la Torre Bassas per començar a definir el nou consell de joves. El nou òrgan serà local, no estarà vinculat a l’Ajuntament, i en les pròximes setmana definirà la seva estructura i crearà els estatuts.

L'Espai d'orientació i recerca de beques de la Torre Bassas amplia el seu horari aquests dies

L’Espai d’orientació i recerca de beques que es troba situat a la Torre Bassas amplia el seu horari d’atenció als joves en cites concertades prèviament. I ho fa perquè aquests dies perquè ha augmentat la demanda per part de l’alumnat perquè el proper dilluns acaba el termini per optar a les ajudes del Ministeri d’Educació, Cultura i Esports per a estudis no universitaris. Pels estudis de grau, el darrer dia és el 17 del mes d’octubre.

94 dones han patit violència masclista a la nostra ciutat en el que portem d'any

De les 94 dones que han patit violència de gènere a la nostra ciutat en el que portem d’any, 44 dones tenien entre 18 i 35 anys. Aquesta és una de les dades que ha donat la regidora de Polítiques d’Igualtat, Maria Mas, aquest dilluns al matí en la presentació de les activitats que es faran durant aquest mes de novembre al voltant de la violència de gènere.

Subscripció a aquest canal RSS

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO