Menu
RSS

Creada la Comissió d'Energia Municipal

L’Ajuntament de Rubí ha engegat l’anomenada Comissió d’Energia Municipal amb un únic objectiu: la retirada de les línies elèctriques que es troben al nucli urbà del municipi. Es tracta d’un òrgan consultiu que neix a partir d’un dels punts de la moció que Veïns per Rubí (VxR) va portar al ple del mes de setembre i que van aprovar tots els grups municipals del consistori.

El camp de futbol de Can Fatjó estrena gespa

L’Ajuntament de Rubí ha canviat la gespa artificial del camp de futbol de Can Fatjó i n’ha renovat el drenatge. Les obres s’emmarquen en el Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015 i han estat executades per l’empresa VORACYS SL per 188.409,10 euros. La nova gespa és resistent a temperatures extremes.

Veïns per Rubí vol “donar vida” a Can Fatjó amb una zona verda

La formació Veïns per Rubí vol arranjar una zona verda de Can Fatjó que consideren “infrautilitzada”. La intenció de l’agrupació és dignificar la zona i que la ciutadania tingui un espai d’oci semblant al parc de Ca n’Oriol.  De fet, consideren que Rubí també necessita una “bona planificació” d’altres espais urbans. 

Comença la remodelació de la plaça Nova de Can Fatjó

Ja ha començat aquesta setmana la remodelació de la plaça Nova de Can Fatjó, una actuació llargament reivindicada pels veïns. Es tracta d’uns treballs que tenen una durada prevista de tres mesos i que s’emmarca dins el Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015.

Rubí sense Abocadors fa pedagogia sobre Can Carreras a les festes de barri

La Plataforma Rubí sense Abocadors continua oferint informació sobre les instal·lacions de Can Carreras i Can Balasc amb una parada itinerant. Voluntaris de l’entitat es desplacen a les festes majors de barri per sensibilitzar el major nombre possible de rubinencs sobre la problemàtica dels abocadors a la ciutat. Tal i com han fet a les festes de barri, l’entitat també serà present a la Festa Major de Sant Pere.

Carmelo Rueda (Zona Nord): “El govern retira el bus de l’illa en contra de la voluntat de 2.000 persones”

Les associacions de veïns de la Zona Nord i Can Fatjó continuen en contra de la supressió del bus urbà de l’illa de vianants. En declaracions a Ràdio Rubí, representants de les dues entitats han titllat de “decebedora” la proposta de canvis que l’equip de govern ha presentat aquest dimarts en roda de premsa. Els veïns lamenten que no s’hagi escoltat l’opinió de les 2.000 persones que van signar per mantenir les parades del centre de la ciutat.

Arés Tubau: “La proposta de desviament del bus de l’illa és molt raonable”

La tinent d’alcalde i portaveu d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Arés Tubau, assegura que la proposta de l’equip de govern per treure l’autobús de l’illa de vianants “està treballada i és molt raonable”. Tot i que els detalls de la mateixa es donaran a conèixer la setmana vinent, la regidora ja ha avançat alguns dels seus eixos bàsics.

Subscripció a aquest canal RSS

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO