Menu

Ton Brustenga (PSC) i Núria Escudé (ERC), nous assessors de grup municipal

Ton Brustenga (PSC) i Núria Escudé (ERC), nous assessors de grup municipal

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) han nomenat recentment els seus assessors de grup municipal al Ple de Rubí. Amb aquests nomenaments, ja són tres els grups que disposen d’aquest càrrec de confiança.

El Butlletí Oficial de la Província (BOP) recull aquest dimarts el nomenament de Ton Brustenga, núm. 15 de la candidatura d’Ana María Martínez a les darreres eleccions municipals, com a assessor del grup municipal socialista. Pel que fa a ERC, el Ple de setembre va donar compte del nomenament de la periodista local Núria Escudé com a assessora dels republicans. Tots dos perceben 25.000 € anuals per una dedicació parcial de 18,75 hores setmanals.

Brustenga i Escudé se sumen a l’altra assessora de grup municipal nomenada fins al moment, Andrea de Pablos d’En Comú Podem. No consta que la resta de grups del Ple (Cs, AUP i VR, que el mandat passat van denegar aquest càrrec de confiança), hagin nomenat cap assessor aquest mandat.

Pel que fa als assessors de govern a dedicació completa, ja estan nomenades les quatre posicions que consten al cartipàs 2019-2023: Dolors Conde com a cap de Gabinet, Eva Candela com a cap de Planificació, José Manuel Gil com a assessor de Gerència i Beatriz Patón com a assessora de Projecció Exterior. Tots ells reben un sou de 50.000 € per una jornada completa de 37,5 hores.

Tornar al principi

SEGUEIX-NOS CONNECTA'T  
Facebook Inici  
Twitter la ràdio EN DIRECTE  
YouTube Programació  
Instagram Streaming  
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. APP Store  
  APP Google play  
  Revista "La ciutat"  

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO