Menu

El Pla d'Ordenació dels Recursos Humans de l'Ajuntament torna al ple d'aquest dijous

El Pla d'Ordenació dels Recursos Humans de l'Ajuntament torna al ple d'aquest dijous

Aquest dijous tindrà lloc el ple municipal ordinari corresponent al mes de novembre, un dels últims abans d’acabar aquest 2019, a on finalment es porta a aprovació el Pla d’Ordenació de Recursos Humans (PORH), que en l'anterior sessió plenària es va retirar de l'ordre del dia (veure notícia).

A banda d’aprovar manuals de normes de gestió del patrimoni, el ple servirà per renovar els membres del consell assessor OED Rubí, Serveis de Comunicació Audiovisual. Bàsicament, es canviaran els representants dels grups municipals que així ho han sol.licitat. Per tant, del PSC entraria Irene Aguilar; d’En Comú Podem, José Luis Navarro; d’ERC, Josep Calvet i de Ciutadans, Laura Arias. També es passen qüestions de caràcter més burocràtic com ara la formalització de convenis entre l’Oficina Local d’Habitatge de Rubí i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya així com l’aprovació definitiva del reglament del Consell Municipal de Salut o una modificació pressupostària en la modalitat de crèdit extraordinari. I finalment, en aquesta part, entraran dues mocions relacionades amb obres de millora: el projecte executiu de la renovació de la gespa del camp de futbol de la Unió Esportiva de Rubí i el projecte de reparació i adequació del polígon industrial Q1 i la part del carrer Domènec i Montaner situada al sector Q3.

Pel que fa a la part de control, és a dir, les mocions que presenten els grups municipals, en total n’hi ha 7. Veïns per Rubí (VR) vol debatre sobre la millora des de l’Ajuntament de l'atenció i serveis que s'ofereixen a les entitats del municipi. Des de l’agilització de les subvencions fins a un portal web específic, la formació ha fet una bateria de propostes per donar suport a aquests col·lectius (veure notícia).

L’AUP, per la seva banda, porta dos temes a la sessió plenària d'aquest dijous: una per a la implementació del Centre d’Apoderament Feminista i la inclusió de la participació en el protocol per a l’abordatge de la violència masclista i, la segona, demanant transparència respecte la imminent obertura de l’abocador de Can Balasc (veure notícia). Ciutadans comparteix número de mocions amb l’AUP: 2. impulsar una xarxa per a la protecció dels animals domèstics i, una altra, per a la defensa de la igualtat de tracte entre les parelles de fet i els matrimonis en l’accés a la pensió de viduïtat. Roberto Martin, portaveu de Ciutadans, ha explicat què demana la formació en aquesta moció:

En Comú Podem Rubí busca l’adhesió de l’Ajuntament a la Xarxa de memòria i prevenció del feixisme. Mai més. I en darrer terme, ERC, en representació del jovent republicà, demanarà al ple que l’Ajuntament es posicioni públicament en contra d’agressions com les que van tenir lloc el dia 8 de novembre (veure notícia) i que hi hagi una condemna pública dels fets a més d’adoptar les mesures necessàries per garantir el dret de campanya electoral dels partits polítics. ERC en presentava una segona de moció, sobre Ràdio Rubí, però finalment es retira de l'ordre del dia del ple d'aquest dijous.

El ple municipal començarà a les 17h i el podreu seguir, com sempre, en directe a través de la nostra pàgina web, www.radiorubi.fm.

Tornar al principi

SEGUEIX-NOS CONNECTA'T  
Facebook Inici  
Twitter la ràdio EN DIRECTE  
YouTube Programació  
Instagram Streaming  
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. APP Store  
  APP Google play  
  Revista "La ciutat"  

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO