Menu

VR demanarà al Ple que es millori l’atenció a les entitats

Ricard Sarabia i Toni García de VR Ricard Sarabia i Toni García de VR

Veïns per Rubí (VR) presentarà al Ple de novembre una moció per millorar des de l’Ajuntament l'atenció i serveis que s'ofereixen a les entitats del municipi. Des de l’agilització de les subvencions fins a un portal web específic, la formació ha fet una bateria de propostes per donar suport a aquests col·lectius.

El text de VR reclama la millora dels canals de comunicació de l’Ajuntament amb les entitats i la redacció d’un informe on constin totes les seves necessitats, un document que hauria de ser el full de ruta per a actuacions futures. El partit també vol un nou protocol que gestioni les subvencions amb més transparència i agilitat.

Un altre dels punts de la moció és la creació d’un portal web específic per a entitats amb tota la informació necessària sobre el teixit associatiu de Rubí. També en l’àmbit digital, la formació demana que s’actualitzi el Registre d’Entitats Ciutadanes (REC), ja que ha detectat que està obsolet i molts dels col·lectius que hi apareixen no es troben actius.

Donat que moltes entitats desenvolupen la seva activitat a equipaments que són propietat de l’Ajuntament, des de VR també s’insistirà en la millora del seu manteniment a través d’un Pla específic.

Finalment, la moció demana que es reprengui la redacció del Pla d’Equipaments, en stand by des de 2016. El document ha de gestionar els usos dels centres cívics de la ciutat i buscar un emplaçament per un futur Hotel d’entitats que ampliï el servei que actualment es dóna des de l’Ateneu.

VR explica que l’esborrany del Pla d’Equipaments proposava comprar la fàbrica de l’antic Vapor Nou amb aquesta finalitat, però la formació s’oposa perquè creu que necessitaria una inversió milionària per a la seva reforma. En el mateix document també hi hauria un estudi que conclou que cal un nou centre cívic a Rubí que complementi el de Can Fatjó i la Cruïlla del Pinar, i és a un d’aquests tres llocs on el partit proposa que s’ubiqui en un futur l’Hotel d’entitats.

 

Ricard Sarabia, VR

Tornar al principi

SEGUEIX-NOS CONNECTA'T  
Facebook Inici  
Twitter la ràdio EN DIRECTE  
YouTube Programació  
Instagram Streaming  
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. APP Store  
  APP Google play  
  Revista "La ciutat"  

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO