Menu

Aquest dijous arriba el darrer ple del mandat amb molts tràmits administratius i cap moció

Aquest dijous arriba el darrer ple del mandat amb molts tràmits administratius i cap moció

Aquest dijous es tanca aquest mandat corresponent al període 2015-2019 amb el darrer ple municipal. Una sessió plenària amb molts temes administratius bàsicament.

Per exemple es donarà compte al ple del canvi de nom de l’empresa adjudicatària del servei de Transport Urbà de Viatgers. Passa a dir-se de Corporación Española de Transportes S.L a Avanza Movilidad Urbana S.L. També es donarà compte de la liquidació del Pressupost General de l’Ajuntament corresponent a l’exercici de 2018, de l’informe d’intervenció de fiscalització prèvia de l’exercici de 2018 i un parell d’informes més en relació a diners del Consistori.

La sessió plenària d’aquest dijous també tractarà dos dels contractes importants de l’Ajuntament. Per una banda, passarà la modificació del contracte de servei i neteja de col.legis públics i dependències municipals. Això significa que s’augmentarà el número d’hores setmanals del servei de neteja a espais com l’escola El Bosc, l’edifici Rubí Forma o el cementiri municipal si s’aproven aquests procediments administratius. I caldrà comunicar-ho a l’empresa adjudicatària que és Mutiserveis Ndavant S.L.

I el segon fa referència a l’adjudicació del contracte del servei de recollida de les diverses fraccions de residus municipals i de neteja viària a Rubí. Segons la documentació presentada, la millor oferta que s’ha presentat és de l’empresa Fomento de Construcciones y Contratas S.A amb una puntuació de 85, 62 punts per un import total anual de 7.660.915 euros amb una durada de tres anys més tres possibles pròrrogues anuals. En aquest paquet, també entra l’execució de les obres d’ampliació i millora del Parc Municipal de Neteja.

En aquest darrer ple del mandat, cap grup municipal ha presentat mocions. Recordem que el següent ple ja serà el de la constitució del nou Ajuntament pels propers 4 anys i la sessió tindrà lloc dissabte 15 de juny.

Tornar al principi

SEGUEIX-NOS CONNECTA'T  
Facebook Inici  
Twitter la ràdio EN DIRECTE  
YouTube Programació  
Instagram Streaming  
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. APP Store  
  APP Google play  
  Revista "La ciutat"  

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO