Menu

Es poden presentar al.legacions a l'abocador de Can Balasc a la planta baixa de l'Ajuntament

Reunió de la Mesa d'Abocadors del mes de gener Reunió de la Mesa d'Abocadors del mes de gener

L’Ajuntament de Rubí ha habilitat la planta baixa del consistori per tal que la ciutadania pugui presentar al.legacions a l’autorització ambiental del projecte de Can Balasc. Recordem que a finals de l’any passat, la Generalitat de Catalunya va resoldre favorablement que l’empresa Arrins, SL (subempresa del grup TMA Grupo Sánchez) per poder obrir l’activitat a l’abocador de Can Balasc (veure notícia).

Complint l’article 27 de la Llei 20/2009 de Prevenció i control ambiental de les activitats, s’ha informat d’aquesta proposta de resolució als veïns interessats i, a partir d’aquí, s’ha obert el que s’anomena tràmit d’audiència, per presentar les al.legacions oportunes en 15 dies un cop s’ha rebut la notificació. Per tal de presentar-les, s'han establert 4 vies diferents: de forma telemàtica amb una instància genèrica (es necessita certificat digital), presentant el registre administratiu a través de l’Oficina de Correus;  a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del Centre amb cita prèvia, i a la planta baixa de l'Ajuntament de forma presencial i individual a la consergeria del Consistori de dilluns a divendres de les 9h a les 14h.  Cal destacar que aquesta darrera via s'ha organitzat per tal d’acomplir amb els 15 dies corresponents per presentar les al.legacions ja que l’OAC està donant cita presencial pel mes de juliol.

El proper dijous 25, i després del ple municipal corresponent al mes de juny, s’ha convocat la Mesa d’Abocadors a instància de la Plataforma Rubí Sense Abocadors i l’Associació de Famílies de l’escola Rivo Rubeo.

Tornar al principi
RECUPERACIÓ COMERÇ

SEGUEIX-NOS CONNECTA'T  
Facebook Inici  
Twitter la ràdio EN DIRECTE  
YouTube Programació  
Instagram Streaming  
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. APP Store  
  APP Google play  
  Revista "La ciutat"  

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO