Menu

L’ACA invertirà més de 7,1 milions d’euros en remodelar la depuradora de Rubí

Foto: Generalitat de Catalunya Foto: Generalitat de Catalunya

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) destinarà més de 7,1 milions d’euros en la remodelació, ampliació i millora de la capacitat de tractament de la depuradora de Rubí. Des de l’ACA han anunciat que ja s’ha iniciat la licitació del contracte per a la redacció del projecte.

Un projecte que, segons han afirmat des de l’ACA, prendrà com a punt de partida l’avantprojecte d’ampliació i remodelació que es va dur a terme l’any 2017, i l’execució de les corresponents obres.

L’actuació està inclosa en la planificació hidrològica vigent (2016-21) i servirà per millorar tant la capacitat de la planta, adaptant-se a les necessitats actuals i futures, com la qualitat de l’aigua tractada, contribuint a la millora mediambiental de la conca del riu Llobregat.

La redacció del projecte, a més de definir les actuacions tècniques de la planta, haurà de tenir en compte la inundabilitat de la parcel·la i el traçat dels col·lectors, entre altres. El termini per presentar ofertes finalitzarà el 16 de setembre i el contracte tindrà una durada de tres anys i un mes, a partir de l’adjudicació i signatura d’aquest.

La depuradora de Rubí es va posar en servei l’any 1994 i es va ampliar l’any 1999. Té una capacitat per tractar 27.000 m3/dia, equivalent a una població de 135.000 habitants, i disposa de prop de 13 quilòmetres de xarxa de col·lectors. L’equipament saneja les aigües residuals dels municipis de Rubí i Sant Cugat del Vallès.

Tornar al principi
RECUPERACIÓ COMERÇ

SEGUEIX-NOS CONNECTA'T  
Facebook Inici  
Twitter la ràdio EN DIRECTE  
YouTube Programació  
Instagram Streaming  
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. APP Store  
  APP Google play  
  Revista "La ciutat"  

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO