Menu

A l’Ajuntament no li consta que TMA hagi presentat un nou PAE per Can Balasc

A l’Ajuntament no li consta que TMA hagi presentat un nou PAE per Can Balasc

El servei de Planejament del consistori ha consultat el registre d’entrada i l’EACAT (el sistema de tramesa de documents per publicar al DOGC) i no consta que la mercantil AJK Inversiones Cantábricas i Portuarias SL, l’empresa que va demanar la llicència d’obres per  Can Balasc, hagi presentat un nou projecte d’actuació específica (PAE) per la zona. Segons el consistori, la presentació d’aquest PAE i la seva aprovació definitiva són imprescindibles perquè l’administració local li atorgui llicència d’obres.

La setmana passada el gerent de TMA-Grup Sánchez va assegurar a Ràdio Rubí que els informes per aprovar el PAE eren correctes però que es va endarrerir el seu lliurament al consistori. Per això, l’empresari afirma que ha demanat que es reconsideri el PAE i se li doni la llicència d’obres (vegeu notícia).

La resposta de l’Ajuntament és que si es presenta de nou  s’haurà d’examinar per comprovar si compleix els requisits legalment previstos, podent-se produir dos supòsits:

- Si compleix els requisits, s’hauria d’adoptar un acord per part de la Junta de Govern Local per admetre’l a tràmit i sotmetre’l a informació pública pel termini d’un mes, tal i com es va fer amb l’anterior PAE presentat. Un cop admès a tràmit i durant el termini d’informació pública és quan es podrien presentar al·legacions.

 -Si no complís els requisits legalment exigibles, s’hauria d’adoptar un acord per part de la Junta de Govern Local per no admetre’l a tràmit i no hi hauria possibilitat de presentar al·legacions, ja que no es tramitaria.

Sobre els informes que el gerent de TMA diu que s’han endarrerit de forma volguda, l’Ajuntament afirma que no els tenien quan el passat 15 de maig la Junta de Govern Local va denegar l’aprovació inicial del PAE (vegeu nota de premsa). Dos d’aquests informes, sempre segons l’Ajuntament, no havien estat emesos i eren de notòria rellevància per prendre la decisió. Hi havia un tercer informe, que sí estava emès, i que aleshores era desfavorable i amb caràcter vinculant. 

Després de la denegació de la Junta de Govern Local, l’Ajuntament va rebre, a través de l’EACAT, els tres informes i tots tres tenien llavors caràcter favorable.

Tornar al principi
RECUPERACIÓ COMERÇ

SEGUEIX-NOS CONNECTA'T  
Facebook Inici  
Twitter la ràdio EN DIRECTE  
YouTube Programació  
Instagram Streaming  
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. APP Store  
  APP Google play  
  Revista "La ciutat"  

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO