Menu

FGC recupera a Rubí el 81% de la demanda des de l’inici de la desescalada

Foto:@FGC Foto:@FGC

Amb la “represa” o “nova normalitat” Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha superat les 116.000 validacions diàries, de les quals 4.451 corresponen a passatgers que han agafat el tren a Rubí. Així doncs, l’estació de la ciutat ha recuperat el 81% de les validacions diàries que tenia abans de la crisi.

Des del pic més baix de demanda, experimentat al mes d’abril en el qual viatjava només un 5% del passatge habitual d’abans de la pandèmia, FGC ha anat recuperant progressivament usuaris. Una tendència que es va accentuar a partir del 25 de maig, amb l’entrada de les tres regions sanitàries de Barcelona a la fase 1 de la desescalada. Les dues setmanes de la fase 1 les validacions a Rubí van augmentar un 29%, passant d’una mitjana de 722 viatges els dies laborables a 2.459. En les dues setmanes de les fases 2, 3 i l’inici de la “represa”, l’increment ha estat del 81% (de 2.459 validacions/dia a 4.451).

El mateix ha passat a la restad’estacions de les línies de FGC (Línia Barcelona-Vallès, Llobregat-Anoia i interurbanes de Barcelona), on en total s’ha recuperat un terç de la demanda d’abans de la crisi amb 116.000 validacions diàries. Ara per ara, el servei de FGC és del 100% de l’oferta.

Revetlla de Sant Joan

La nit de Sant Joan, el servei de la línia Barcelona-Vallès finalitzarà a mitjanit, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries d’evitar desplaçaments entre ciutats. El mateix passarà a la línia Llobregat- Anoia. En el cas de les línies urbanes de Barcelona L6 i L7, que oferiran, respectivament, un tren cada 7-8 minuts i un tren cada 15 minuts fins a les 2 de la matinada. Per al dia 24, el servei serà el d’un dia festiu a totes les línies.

Tornar al principi
RECUPERACIÓ COMERÇ

SEGUEIX-NOS CONNECTA'T  
Facebook Inici  
Twitter la ràdio EN DIRECTE  
YouTube Programació  
Instagram Streaming  
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. APP Store  
  APP Google play  
  Revista "La ciutat"  

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO