Menu

FGC adapta el servei de tren als nous requiments i demandes pel Covid-19

FGC adapta el servei de tren als nous requiments i demandes pel Covid-19

A partir de l’1 d’abril, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya adapta les freqüències de les seves línies per la davallada la demanda, estabilitzada al voltant d’un 90%. A les línies S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) circularan 2 trens per hora en hores punta i un en hores vall

Davant de les noves indicacions rebudes d'una banda pel Govern per fer front al coronavirus i per una altra per la caiguda de la demanda de més d’un 90%, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya adapta el servei de trens de les seves línies a partir de l'1 d'abril.

A la línia Barcelona-Vallès S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) circularan 2 trens en hora punta (de 6 a 9h i de 14 a 16h). La línia S5, que uneix Sant Cugat amb Barcelona, comptarà amb 1 tren per hora.

La circulació en hores vall serà d’un tren per hora a les línies S1 i S2.

Increment de les mesures higièniques

Per tal de minimitzar el risc d’infecció pel coronavirus i evitar el risc de contagi entre les persones usuàries, Ferrocarrils ha pres diverses mesures com modificar el mode de funcionament de tots els ascensors de les seves estacions que ara s’operen a distància o el funcionament de portes operat pel personal d’FGC perquè el passatge no hagi de tocar les botoneres de portes.

FGC però, desaconsella viatjar excepte per raons inajornables i, per aquest motiu, recomana als clients que es vegin obligats a desplaçar-se que s’informin sobre les possibles afectacions al servei, ja sigui per les vitrines informatives, el web www.fgc.cat, l’app d’FGC, el tuiter @FGC o que truquin al telèfon d’informació 012.

 

 

Tornar al principi

SEGUEIX-NOS CONNECTA'T  
Facebook Inici  
Twitter la ràdio EN DIRECTE  
YouTube Programació  
Instagram Streaming  
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. APP Store  
  APP Google play  
  Revista "La ciutat"  

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO