Logo
Imprimir aquesta pàgina

Aquesta setmana comencen unes obres per ampliar el carril bici a Rubí

Foto: Ajuntament Foto: Ajuntament

Rubí comptarà amb un nou tram de carril bici que connectarà el PAE La Llana amb el de Can Rosés. Concretament, creuarà l’Avinguda de l’Estatut, passarà per l’avinguda del Molí de la Bastida i travessarà la carretera C-1413 per arribar al PAE Can Rosés.

D’aquesta manera, s’ampliarà el circuit de l’anella verda ciclista que envolta la ciutat. Els treballs començaran la propera setmana i estan inclosos al Pla d’inversions financerament sostenible. Duraran al voltant de 4 mesos i serviran per instal.lar semàfors als creuaments de l’avinguda de l’Estatut i la comarcal-1413. L’empresa Infraestructures Serveis i Obres del Vallès, S.L. serà l'encarregada de fer aquests treballs per un import de 209.486 euros.

Aquest projecte inclou el desviament d’una part del carril bici que ja hi ha a la Llana davant la vorera de l’empresa Deltalab. Concretament, el carril bici es reconduirà pels parterres laterals de l’aparcament de la plaça de la Verneda, per tornar-lo a connectar al carrer del Pont de Can Claverí. Un desviament que afectarà la vorera d’aquesta empresa i mentre duri aquesta part, s’anul.laran 6 places d’estacionament.

Pel que fa a les afectacions de trànsit a la zona, seran mínimes. Per exemple, en el tram entre el carrer Conflent, el creuament amb l’avinguda de l’Estatut i l’avinguda Molí de la Bastida només hi haurà afectacions puntuals a l’avinguda de l’Estatut. En darrer terme, quan es faci l’actuació en el creuament de l’avinguda del Molí de la Bastida i la 1413 fins arribar a l’avinguda de Can Rosés s’inhabilitarà el lateral nord i es tallarà un carril de circulació.

Ràdio Rubí Serveis Audiovisuals c/Joaquim Blume, 23, 08191 RUBÍ tfn 93 588 70 00 radiorubi@ajrubi.cat