Menu

Endesa retira prop de cinc quilòmetres de cablejat de mitja tensió a Rubí

Els treballs van començar al novembre / foto: Ajuntament Els treballs van començar al novembre / foto: Ajuntament

La companyia elèctrica ha completat la retirada de la línia elèctrica de doble circuit de mitjana tensió que transcorria pels municipis de Rubí, Sant Quirze del Vallès, Sabadell i Terrassa. Només a Rubí s’han retirat 4.800 metres de cablejat i 48 torres elèctriques.

Els treballs han consistit a retirar, de manera esglaonada, seguint uns criteris d’accessibilitat, tots els elements que componien la línia elèctrica de doble circuit que connectava la subestació de Rubí i la de Palau. En concret, els treballs es van iniciar amb la retirada de les torres i cables més accessibles dels municipis de Rubí i Sant Quirze del Vallès. I més gradualment s’han eliminat, fins a completar els treballs, la totalitat de les seves infraestructures de Terrassa i Sabadell, on s’han retirat els cables d’un dels circuits. 

En total s’han eliminat a Rubí 4.820 metres de cablejat i 48 torres; a Sant Quirze del Vallès, 4.145 metres i 29 torres; a Sabadell, 1.196 metres de 8 torres; i a Terrassa, 2.911 metres de 20 torres. A més, s’han retirat les corresponents bases de formigó que fixen les torres a terra, i s’ha procedit a la restauració mitjançant el farciment amb terra vegetal segons la tipologia de cada ubicació.

Segons explica la companyia, gràcies a la racionalització del servei a la zona s’ha pogut desballestar tota la línia i millorar la qualitat paisatgística, així com l’afectació per als ciutadans.

Tornar al principi

SEGUEIX-NOS CONNECTA'T  
Facebook Inici  
Twitter la ràdio EN DIRECTE  
YouTube Programació  
Instagram Streaming  
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. APP Store  
  APP Google play  
  Revista "La ciutat"  

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO