Menu

NOTÍCIES VESPRE fins les 20:15

FGC tindrà horari d’estiu entre aquest dilluns i el 31 d’agost

FGC tindrà horari d’estiu entre aquest dilluns i el 31 d’agost

Durant els mesos d’estiu el servei de tren de la línia Barcelona-Vallès modificarà el seu horari per ajustar-se a la baixada de demanda i fer millores de les infraestructures. Amb tot, durant les hores de màxima afluència hi haurà un tren cada 10 minuts com a mínim.

Els horaris de feiners no lectius ja es poden consultar al web de Ferrocarrils. Les línies S1 i S7, de Terrassa i Rubí respectivament, funcionaran entre les 04 h i la 01h durant aquest període. El primer tren que sortirà de Terrassa serà a les 04.17 i el darrer a les 22:52h els dies feiners i a la 1.12h les vigílies de festius. De la seva banda, el tren primer de Barcelona sortirà a les 5.02h i els darrers a les 0h els feiners normals i a la 1:52h les vigílies de festius. Entre les dues línies tindrem un comboi a la ciutat cada 10 minuts com a mínim entre les 8 del matí i les 21h . Al migdia el temps d’espera serà d’uns 20 minuts i el mateix passarà a primera hora de la matinada i per la nit.

La Línia S2 cap a Sabadell es veurà afectada per talls durant l’estiu

L’altra línia vallesana, la S2, es veurà afectada per canvis d’horaris però també per talls en alguns trams. Fins al 10 de setembre s’interromprà el servei entre les estacions de Sant Quirze i Can Feu | Gràcia. FGC oferirà servei d’autobús substitutori entre les dues estacions.

A més, entre el 13 d’agost i el 2 de setembre s’interromprà el servei entre les estacions de Bellaterra i Can Feu | Gràcia per treballs de millora en la infraestructura del túnel de la Universitat Autònoma. FGC oferirà servei d’autobús entre les estacions de Bellaterra i Can Feu | Gràcia, amb parada també a les estacions intermèdies d’Universitat Autònoma i Sant Quirze.

Tota la informació sobre els horaris específics està disponible per als clients al web d’FGC, al Twitter i Facebook corporatius, a les vitrines de les estacions o trucant al telèfon d’informació 012.

Tornar al principi

SEGUEIX-NOS CONNECTA'T  
Facebook Inici  
Twitter la ràdio EN DIRECTE  
YouTube Programació  
Instagram Streaming  
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. APP Store  
  APP Google play  
  Revista "La ciutat"  

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO