Menu

LA TERTÚLIA fins les 10:00

Festa gran per a la inauguració de la Penya Rubí Blanc i Blau

Alta representació institucional per a la posada de llarg de la nova entitat a la nostra ciutat Alta representació institucional per a la posada de llarg de la nova entitat a la nostra ciutat

La penya de seguidors del Reial Club Deportiu Espanyol ja funciona a ple rendiment. L’acte inaugural de la Penya Rubí Blanc i Blau va ser una gran festa espanyolista amb unes 300 persones presents a les instal·lacions de l’EF Can Mir, on té la seu social. Representants institucionals, de l’Espanyol i els components dels equips del Can Mir van fer del primer dia de la nova entitat tot un èxit.

Hores d’ara freguen la trentena de socis i aspiren a arribar a la cinquantena abans que acabi aquest 2018. La penya la presideix Iván Moreno i les seves activitats es desenvoluparan al club de futbol de la urbanització. La gran comunió que ja existeix amb el club també té una altra vessant com és la bona relació amb la Penya Espanyolista Rubí. De fet, s’esperen col·laboracions entre totes dues per treure profit d’allò que cadascuna pugui aportar.

Mediàtics

La tarda va ser de les llargues per gaudir del sentiment espanyolista. La presència del capità del primer equip, i rubinenc, Víctor Sánchez va ser una de les més destacades. L’acte, però, no se’l va voler perdre ningú amb Iñaki, antic jugador, com a representant institucional del RCDE i la presència de la presidenta de penyes de l’Espanyol, Araceli Pérez. Tampoc va faltar un mediàtic ‘perico’ com és Sergio Mas en un acte en el qual se li va entregar el carnet número 3 de l’entitat. El número 1 i 2 van ser per a l’alcaldessa, Ana María Martínez, i el regidor d’Esports, Juan López. A l’actual capità de l’equip professional se li va entregar el número 4 com a soci del nou club.

Per cert que la curiositat es va poder viure en la demanda que va fer el president de l’ECF Can Mir, Jordi Peiró. Va aprofitar el parlament de benvinguda al nou club per demanar una millora de les instal·lacions als representants de l’Ajuntament de Rubí. La petició va rebre resposta positiva per part de l’alcaldessa que va assenyalar que prenia nota per poder treballar en el tema.

El president de la Penya Rubí Blanc i Blau, Iván Moreno

L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez

Araceli Pérez, presidenta de la federació de penyes de l'Espanyol

El capità del primer equip del RCDE, Víctor Sánchez

Xavi Mas, secretari de la PBBR

Tornar al principi
   

Espectacle de pel·lícula per tancar la temporada del CPA aquest 2018
El Veinti de la temporada 2017-2018
Equipació especial per a l'Olímpic amb motiu dels 50 anys del club
La UE Rubí 2017-2018 en la seva visita al camp del Junior

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO