Menu

LA TERTÚLIA fins les 10:00

El waterpolo es posa en marxa

Les noies arrenquen aquest dissabte a la nostra ciutat / Arxiu Les noies arrenquen aquest dissabte a la nostra ciutat / Arxiu

És l’última modalitat esportiva en posar-se en marxa. I, tot i que arrenca aquest dissabte a casa, encara haurem d’esperar una setmana més per parlar de l’estrena en homes, ja que son les noies les que inicien lliga aquest cap de setmana. Primer partit crucial per saber on estaran aquesta temporada per a un equip que ha millorat. En parlem de les noies i també dels nois, així com del plantejament general de la secció per a l’actual temporada amb el responsable de waterpolo al Club Natació Rubí, Dani Gómez. Tenen l’entrevista al final d’aquesta informació.

La secció té uns 150 waterpolistes treballant aquesta temporada dividits en els 13 equips del club, inclosos els seniors. Enguany s’ha posat especial èmfasis en la creació de la pre-escola i la captació de talent amb un increment important de nens i nenes. Son el futur i la base d’una entitat que manté la idiosincràsia d’apostar per la casa de cara als primers equips.

Crida

Un exemple és un primer conjunt femení amb bona part de jugadores formades al club i algunes ja amb projecció internacional i títols a nivell de seleccions inferiors com Paula Rutgers i Ariadna Ruiz. Elles formen part d’un bloc que enguany ha perdut a l’emblema Gina Gerschovsky, però ha incorporat talent en les germanes Raquel i Ana Roldán, així com Raquel Prieto.

S’estrenaran dissabte a les 18 h a la piscina de Can Rosés davant d’un Concepción Ciudad Lineal que pot servir com a mesura clara de fins a on poden arribar les noies que continua entrenant David Martín. És aquí on s’espera molt públic donant suport en l’estrena d’un equip que podria estar entre les 5 primeres si el detalls es decanten del seu costat o pot tenir algun problema més si cauen del costat de les contràries.

Copa Catalunya

Els nois no es posaran en marxa fins la següent setmana, quan s’estrenin diumenge a Màlaga. L’equip ha perdut algunes peces importants i té la incorporació del porter Oriol Albacete. La resta es suplirà amb joves de la casa per començar a donar minuts a joves valors com Sergi pina o Miquel Martín. Encara que en lliga se’ls ha d’esperar, aquest cap de setmana tenen una interessant cita en Copa Catalunya en la qual es trobaran amb Sant Feliu, Molins de Rei i Granollers o Montjuïc.

Les aspiracions per a enguany encara no estan ben bé definides. Els canvis encara estan per marcar el nivell que es tindrà i els rivals també s’han de tenir en compte. No hi haurà problemes per la salvació a Primera Nacional, però no se sap si estaran lluitant com l’any passat pel títol fins a l’última jornada. L’any també servirà per veure l’etapa post Nin Aguilar amb Dani Gómez com a substitut en una època de transició que ell mateix espera que no sigui excessivament llarga.

El responsable de la secció de waterpolo del CNR, Dani Gómez

Tornar al principi
   

Espectacle de pel·lícula per tancar la temporada del CPA aquest 2018
El Veinti de la temporada 2017-2018
Equipació especial per a l'Olímpic amb motiu dels 50 anys del club
La UE Rubí 2017-2018 en la seva visita al camp del Junior

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO