Menu

L'Associació Vallès Amics de la Neurologia va atendre 138 persones durant tot l'any 2019

Una de les paradetes instal.lades per l'AVAN en una foto d'arxiu Una de les paradetes instal.lades per l'AVAN en una foto d'arxiu

Durant tot el 2019, l’Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) va atendre 138 persones a la seva seu a Rubí, situada al carrer Lluis Ribas, 27-29. Així ho explica l’entitat en la seva memòria de totes les activitats i serveis prestats a les seves seus l’any passat i que acaba de fer pública, com cada any.

L’AVAN, que va nèixer l’any 1993, dóna tot tipus de suport a persones que tinguin una afectació d’origen neurològic. Parlem de malalties com ara l’Alzheimer, demència, ictus, Parkinson, esclerosi múltiple o lesions medul.lars. També assessoren i ajuden a les famílies d'aquestes persones. Per aquest motiu, ofereixen serveis com rehabilitació, atenció diürna, prevenció, exploració i avaluació, tallers de memòria o estimulació de manteniment, entre molts d'altres.

En el cas de Rubí, l’AVAN va fer 44 primeres visites al 2019 i va donar suport psicològic a 12 persones. De tots els serveis, en els que va atendre a més persones va ser el d'estimulació polivalent per deteriorament congnitiu, un total de 39; rehabilitació individual, 25; Grup d’Ajuda Mútua, 17; el Racó de descans per a famílies, 11; l’espai de rehablitació de manteniment, 8 o els tallers d’estimulació cognitiva, 7. També va ajudar a rubinencs i rubinenques en neurorehabilitació infantil i juvenil, Neurogym amb 4 persones o amb l'assessorament per part d'una treballadora social a 6 persones.

Pel que fa a d’altres tipus d’activitats que l’AVAN té en funcionament, al CUIDEM (que són convivències terapèutiques) hi van participar 81 persones; a l’ANEM (sortides i excursions), 33; al CASAL OBERT, 8 i al RACÓ DEL SOCI, 33.

Dades generals

L’AVAN té seus a Terrassa, Sabadell, Rubí, Sant Cugat del Vallès i Castellar del Vallès. Si mirem les xifres globals d’aquests 5 municipis, l’equip tècnic format per 54 persones i els 263 voluntaris (44 més que al 2018) que té l’entitat va atendre l’any passat a un total de 1.156 persones. En aquests moments, té 1.052 famílies associades, 17 empreses amigues i ha pogut ajudar a 91 famílies per un valor econòmic de 64.447 euros. Tenen 3.633 seguidors a Facebook; 1.757 a Twitter; 484 a Instagram i 47 a Youtube.

Teniu tota la informació sobre la memòria de 2019 a Rubí aquí.

Tornar al principi
RECUPERACIÓ COMERÇ

SEGUEIX-NOS CONNECTA'T  
Facebook Inici  
Twitter la ràdio EN DIRECTE  
YouTube Programació  
Instagram Streaming  
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. APP Store  
  APP Google play  
  Revista "La ciutat"  

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO