Menu

El Govern Català destinarà 31.765 milions a recuperar la vida econòmica i social del territori

El Govern Català destinarà 31.765 milions a recuperar la vida econòmica i social del territori

El Govern català ha aprovat el Pla per a la reactivació econòmica i protecció social amb més de 20 projectes per fer front a les diverses crisis generades per la Covid-19 al territori català. El cost total del pla ascendeix als 31.765 milions d’euros.

El document ha estat elaborat per la Comissió per a l'elaboració del Pla per a la Reactivació Econòmica i Protecció Social com a conseqüència de la crisi de la Covid-19 (CORECO), i té tres objectius bàsics: potenciar l’estat del benestar i la capacitat productiva de Catalunya; reduir les desigualtats socials i accelerar la transició cap a un model econòmic més sostenible. El citat pla es basa en 5 eixos i engloba una vintena de projectes amb 145 actuacions específiques: Economia per la vida amb 65 actuacions (foment de la innovació de la salut o la reactivació del consum); Digitalització amb 16 actuacions (Pla d’Educació Digital o digitalització de sectors productius); Transició Ecològica amb 19 actuacions (acció climàtica, mobilitat sostenible o economia circular), Societat del Coneixement amb 35 actuacions (sistema universitari per exemple). I el darrer eix en referència a les actuacions transversals amb 10 mesures (internacionalització de l’economia o finançament).

Dels 31.765 milions d’euros, 2.760 s’invertiran durant aquest 2020. Per exemple: pla de xoc a l’àmbit del Treball amb 184,8 milions d’euros;  ampliació dels ajuts per a necessitats bàsiques amb 43 milions d’euros; pla de foment de la innovació en Salut; amb 9,5 milions d’euros o renovació urbana i habitatge amb 244 milions d’euros, entre d’altres.

Tornar al principi
RECUPERACIÓ COMERÇ

SEGUEIX-NOS CONNECTA'T  
Facebook Inici  
Twitter la ràdio EN DIRECTE  
YouTube Programació  
Instagram Streaming  
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. APP Store  
  APP Google play  
  Revista "La ciutat"  

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO