Menu

Des de dilluns i fins el 31 de juliol es poden demanar ajuts per pagar l'IBI

Des de dilluns i fins el 31 de juliol es poden demanar ajuts per pagar l'IBI

A partir d’aquest dilluns 22 de juny, aquelles famílies rubinenques que tinguin dificultats econòmiques i que hagin de pagar l’Impost de Béns Immobles (IBI) poden demanar un ajut fins el 31 de juliol.

El tràmit es pot fer de forma telemàtica aquí o a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) amb cita prèvia. Alguns dels requisits que s’han d’acomplir per poder cobrar l’ajuda econòmica són per exemple estar empadronat a la ciutat com a mínim un any a l’habitatge habitual; no es poden disposar d’altres propietats a excepció d’una plaça d’aparcament sempre que el valor cadastral no superi els 12.000 euros i els 15.000 euros si també inclou traster i estar al corrent dels pagaments a l’Agència Tributària i a la Seguretat Social.

Es tindrà en compte els ingressos del sol·licitant i de la unitat familiar. Parlem de 12.748,37 euros en el cas de famílies amb un únic membre i 22.309,64 euros per a les famílies amb set membres o més.

Tornar al principi
RECUPERACIÓ COMERÇ

SEGUEIX-NOS CONNECTA'T  
Facebook Inici  
Twitter la ràdio EN DIRECTE  
YouTube Programació  
Instagram Streaming  
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. APP Store  
  APP Google play  
  Revista "La ciutat"  

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO