Menu

Rubí Forma ofereix 13 cursos gratuïts per obtenir els Certificats de Professionalitat

Foto: Ajuntament de Rubí-César Font Foto: Ajuntament de Rubí-César Font

El servei Rubí Forma, situat a la Rambleta Joan Miró sense número, ha preparat una dotzena de cursos gratuïts amb els quals es podran obtenir Certificats de Professionalitat.

Els cursos no tindran cap cost per als alumnes, ja que estan finançats tant pel SOC, com pel Ministeri i els fons europeus. Això sí, estan limitats a unes 180 places. D’aquestes, es garantirà que el 70% es reserven a persones a l’atur, mentre que la resta de places podran ser ocupades per persones que ja treballen però que vulguin reciclar-se professionalment. Les sessions formatives abasten des de les 250 a les gairebé mil hores i seran de 13 disciplines diferents.

Concretament, aquestes: Organització i gestió de magatzem, Eficiència energètica d’edificis, Muntatge i manteniment d’instal·lacions solars fotovoltaiques, Operacions bàsiques en el muntatge i manteniment d’instal·lacions d’energies renovables, Mecanitzat per arrencament de ferritja, Soldadura amb elèctrode revestit i Tig, Soldadura oxigàs i soldadura mig/mag, Muntatge i manteniment de sistemes d’automatització industrial, Operacions auxiliars de muntatge d'instal·lacions electrotècniques i de telecomunicacions en edificis, Muntatge i manteniment d'instal·lacions de baixa tensió, Muntatge i manteniment d'instal·lacions frigorífiques, Neteja en espais oberts i instal·lacions industrials  i Operacions de fontaneria i calefacció- climatització domèstica.

Paral·lelament a aquests cursos per obtenir el Certificat de Professionalitat, també s’ofereixen tres cursos d’anglès per als nivells A1, A2 i B1 i que donen accés als exàmens oficials.

Les persones interessades han d’estar inscrites en l’Oficina de Treball tant si estan a l’atur com si no i les inscripcions a aquests cursos es poden tramitar a través del web del Rubí Forma.

Tornar al principi
RECUPERACIÓ COMERÇ

SEGUEIX-NOS CONNECTA'T  
Facebook Inici  
Twitter la ràdio EN DIRECTE  
YouTube Programació  
Instagram Streaming  
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. APP Store  
  APP Google play  
  Revista "La ciutat"  

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO