Menu

L'OSE ha ajudat a la creació de 16 empreses durant el 6 primers mesos d'aquest 2019

Foto: Ajuntament de Rubí – Localpres Foto: Ajuntament de Rubí – Localpres

L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) ha assessorat i ajudat a crear un total de 16 empreses durant els 6 primers mesos d’aquest 2019. Això s’ha traduit en la creació de 17 llocs de feina i una inversió de 200.000 euros.

Si comparem aquesta xifra amb la del primer semestre de 2018, el Servei de Creació d’Empreses (que es troba dins de l’OSE) ha participat en la creació del doble d’empreses, ja que durant els sis primers mesos de l’any passat es van crear 7 empreses.

A més a més, l’OSE ha ofert 187 hores d’assessorament empresarial a 79 projectes. Un assessorament que implica acompanyar els emprenedors en tot el procés, és a dir, definir el projecte, planificar-lo i dur-lo a terme a més de la tramitació del finançament. En xifres concretes, l’OSE ha assessorat 7 plans d’empresa i la posada en marxa de 16 empreses, de les quals 15 s’han donat d’alta a través del Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE).

D’altra banda, i segons dades de la Diputació de Barcelona, aquelles empreses que es van constituir durant el 2015 gràcies a l’OSE, tenen una taxa de supervivència del 77,3 per cent, cosa que significa que aquest índex és superior al del Vallès Occidental que se situa en el 59,6 per cent i al que presenta tota la demarcació de Barcelona, un 59,8 per cent. I encara més dades positives. En el cas de la nostra ciutat, aquesta taxa de ssupervivència de les empreses supera en més de vuit punts la de 2018 i en més de 27, la de 2014. En els darrers cinc anys, la taxa de supervivència mitjana a Rubí és del 64,4 per cent, mentre que a la comarca és del 59,5 per cent i a la demarcació de Barcelona del 58,7 per cent.

Tornar al principi

SEGUEIX-NOS CONNECTA'T  
Facebook Inici  
Twitter la ràdio EN DIRECTE  
YouTube Programació  
Instagram Streaming  
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. APP Store  
  APP Google play  
  Revista "La ciutat"  

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO