Menu

Set de cada 10 empreses creades amb l’acompanyament de l’OSE segueixen obertes

Set de cada 10 empreses creades amb l’acompanyament de l’OSE segueixen obertes

Les empreses creades el 2015 amb l’assessorament de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí mostren, al cap de tres anys, una taxa de supervivència del 77,3%. ; un índex superior a la del Vallès Occidental (59,6%) i a la de la demarcació de Barcelona (59,8%). Així ho reflecteix un estudi de la Diputació de Barcelona.

En el cas de Rubí, la taxa supera en més de vuit punts la de l’any passat (68,5%) i en més de 27, la de 2014 (50%). En els últims cinc anys, la taxa de supervivència mitjana a Rubí és del 64,4%, mentre que a la comarca és del 59,5% i a la demarcació de Barcelona del 58,7%.

A tota la demarcació de Barcelona, 1.592 persones emprenedores van posar en marxa una empresa l’any 2015 amb l’acompanyament dels serveis a les empreses dels seus municipis. A Rubí, ho van fer 23 persones, de les quals 22 han participat en l’estudi de la Diputació.

Aquest document conclou que les empreses que es mantenen en funcionament tres anys després tenen de mitjana 1,5 persones en plantilla i una facturació mitjana de 60.735 euros, a més de bones perspectives de cara l’any vinent.

El Servei de Creació d’Empreses, ubicat a la Masia de Can Serra, ajuda de forma gratuïta les persones amb una idea de negoci a valorar-ne la viabilitat i madurar el seu projecte, alhora que els ofereix informació dels recursos que tenen al seu abast. Quan es determina que un projecte empresarial és viable, el Servei de Creació d’Empreses ofereix a la persona emprenedora orientació sobre les diferents vies de finançament i l’ajuda en el procés de sol·licitud dels diners. Pel que fa als tràmits jurídics, des de la mateixa Masia de Can Serra es gestionen les llicències d'activitats i d'obres, mentre que el Punt d'Atenció a l'Emprenedor (PAE) permet donar d'alta l’empresa de forma pràcticament immediata.

Tornar al principi

SEGUEIX-NOS CONNECTA'T  
Facebook Inici  
Twitter la ràdio EN DIRECTE  
YouTube Programació  
Instagram Streaming  
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. APP Store  
  APP Google play  
  Revista "La ciutat"  

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO