Menu

La biblioteca acollirà una exposició sobre l’agenda 2030 a partir del 30 de gener

La biblioteca acollirà una exposició sobre l’agenda 2030 a partir del 30 de gener

Del 30 de gener al 6 de febrer la biblioteca Mestre Martí Tauler es convertirà en l’escenari de l’exposició Interdependents, corresponsables. Una mostra que vol subratllar la independència de les problemàtiques del planeta i la nostra corresponsabilitat en la protecció i defensa dels drets humans.

L’exposició, editada per la Fundació Solidaritat i l’institut de desenvolupament Professional de la UB, se centra a donar a conèixer els 17 objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030, que representants de 193 països de les nacions Unides es van comprometre a treballar per assolir durant els següents 15 anys.

A la mostra aquests objectius s’il·lustren a través de treballs de recerca d’estudiants de batxillerat, entre els quals es tracten temes com l’accés a les vacunes a l’Àfrica, l’acolliment de persones refugiades a Catalunya o la contaminació dels rius i el seu impacte en els vegetals. La responsable de comunicació de la Fundació Solidaritat UB, Alba Conesa, ha explicat que l’exposició “consta d’un plafó de més de dos metres, amb els objectius de l’Agenda 2030 al centre i les preguntes que s’han fet els alumnes per poder fer els seus treballs de recerca”.

Aquesta exposició, que és itinerants i estarà a 12 municipis diferents, s’emmarca dins un programa més gran d’educació per la Pau i els Drets Humans als instituts, anomenat Paula que pretén donar suport als centres de batxillerat perquè facin treballs de recerca que eduquin en els drets humans.

 

Aba Conesa, responsable de comunicació de la Fundació Solidaritat UB

Tornar al principi

SEGUEIX-NOS CONNECTA'T  
Facebook Inici  
Twitter la ràdio EN DIRECTE  
YouTube Programació  
Instagram Streaming  
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. APP Store  
  APP Google play  
  Revista "La ciutat"  

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO