Menu

La biblioteca acull una xerrada sobre polítiques públiques LTGBI

Foto: UAB.cat Foto: UAB.cat

Amparo Huertas, responsable del grup InCom-UAB Comunicació LGTBI, explicarà el projecte d’investigació que va iniciar l’Institut de Comunicació de la UAB ara fa tres anys. La conferència porta per títol Polítiques publiques, igualtat LGTBIQ+ i desenvolupament social.

El grup de comunicació de l’InCom-UAB publica al seu web articles i reflexions per contribuir a les bones pràctiques periodístiques en matèria LGTBI. A més, també fa divulgació sobre la temàtica que es divideix en bones practiques, denúncies, estudis, mediacions, periodisme, ficció i màrqueting social, campanyes i publicitat.

Actualment, l’InCom-UAB centra la seva investigació en dos àmbits: el sistema de la comunicació a Catalunya, que elabora l’Informe anual de la comunicació, i l’Observatori de la comunicació del qual forma part el grup LGTBI juntament amb temàtiques com la salut,  interculturalitat, diversitat lingüística i democràcia i responsabilitat social.

Dins la investigació al voltant del tractament del col·lectiu LGTBI als mitjans de comunicació, la literatura o els audiovisuals s’inclouen temes com l’activisme, les aproximacions teòriques, la creativitat i l’art, la inclusió, etc.

La xerrada d’Amparo Huertas, organitzada per l’entitat Amics de la UAB, serà aquest dimecres a les 19h a l’auditori de la Biblioteca.

Tornar al principi

SEGUEIX-NOS CONNECTA'T  
Facebook Inici  
Twitter la ràdio EN DIRECTE  
YouTube Programació  
Instagram Streaming  
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. APP Store  
  APP Google play  
  Revista "La ciutat"  

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO