Menu

Presentació a Rubí de ‘Relaciones fatales’ i ‘La mujer de dos corazones’

Presentació a Rubí de ‘Relaciones fatales’ i ‘La mujer de dos corazones’

Els escriptors Juan Carlos Fernández Fernández i Julián Sánchez Caramazana han presentat aquest divendres al CRAC els seus dos darrers llibres: Relaciones fatales i La mujer de dos corazones.

Relaciones fatales és la tercera novel·la del rubinenc Juan Carlos Fernández Fernández després de La Chica de Venus i Después del Fín. El nou llibre segueix la història de la Mònica, que s’enfronta als fantasmes del seu passat en un relat amb pinzellades de novel·la negra i crítica social.

La novel·la, ambientada a Rubí, s’emmarca en el gènere weird, que vol dir estrany o insòlit. Es tracta d'un petit canvi de registre per a Fernández, que prèviament havia explorat la ciència-ficció i els relats postapocalíptics. “És una mescla de gèneres, aquest llibre combina la novel·la policíaca, el costumbrisme i el terror sobrenatural”, explica l’escriptor.

Relaciones fatales està publicada a la col·lecció Damas de Sangre que gestiona el barceloní Julián Sánchez Caramazana, que també ha presentat al CRAC el seu nou llibre. La mujer de dos corazones funciona com a homenatge a Conan el bàrbar i, segons tal com ho descriu el mateix autor, proposa “un univers d'aventures, acció, espasa i bruixeria, terror, horror, combats, sang i perills”. En definitiva, una altra novel·la weird.

Sánchez Caramazana és l’autor de la trilogia La desaparición del vampiro sobre el culte a la sang que hi ha en totes les cultures i que compta ja amb una adaptació a còmic i pròximament tindrà també un videojoc.

Tornar al principi

SEGUEIX-NOS CONNECTA'T  
Facebook Inici  
Twitter la ràdio EN DIRECTE  
YouTube Programació  
Instagram Streaming  
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. APP Store  
  APP Google play  
  Revista "La ciutat"  

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO