Menu

La programació de Nadal de CRAC inclou tallers, música i teatre

Irene Martínez i Immanol Fernández d'Addictes al Microteatre presentant el festival al CRAC Irene Martínez i Immanol Fernández d'Addictes al Microteatre presentant el festival al CRAC

El Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC) ha donat a conèixer les activitats que ha preparat per a aquest Nadal. La programació està basada majoritàriament en propostes d’entitats i inclou tallers, concerts, Quintos i el festival Addictes al Microteatre.

En l’àmbit més formatiu, destaca el curs d’introducció a la llengua de signes que es farà els matins dels dies 23, 24, 27 i 30 de desembre. El taller té un cost de 30 € i anirà acompanyat de dues xerrades obertes sobre la llengua de signes en el món educatiu (2 de gener a les 18 h) i en el feminisme (3 de gener a les 18 h).

Els tallers es completen amb una sessió sobre noves masculinitats (dia 13 de desembre a les 19 h), un curs d’entrants vegans (dies 18 i 19 a les 18 h, 25 €) i un taller per fer pasta de dents ecològica a càrrec de l’entitat rubinenca Ecoasa (dia 21 a les 19 h, 4 €).

Un dels plats forts de la programació de Nadal és la 5a edició del festival d’Addictes al Microteatre, que tindrà lloc el 14 i 15 de desembre (vegeu notícia). L’activitat proposa un recorregut per veure cada dia quatre obres diferents creades per companyies de Rubí, Sabadell i Barcelona. “Molta gent diu que venir al teatre és avorrit, però aquí veuràs obres molt diferents de 15 minuts, segur que alguna t’agrada”, explica Imanol Fernández, un dels impulsors del festival.

L’oferta d’arts escèniques es completa amb un recital d’Enric Cabreta (dia 20 a les 19 h), un concert dels punks barcelonins Chroma (3 de gener a les 22 h) i una sessió dels punxadiscos PdPotes i PD pEnTA (13 de desembre a les 21 h).

I un dels clàssics de les festes, el Quinto de Nadal, també tornarà enguany al CRAC les tardes dels dies 25, 26, 28, 1 i 4. Les partides estaran promogudes per Rubí Acull, el CE L’eixam i col·lectius antifeixistes i aquestes entitats rebran la recaptació. Per preparar la temporada de quintos, el CRAC farà el dia 12 a les 19 h un curs per preparar els lloros i les cotorres, les veus que canten aquest tradicional bingo català.

L’oferta de Nadal del CRAC es completa amb una tarda de salsa adreçada principalment a la gent gran (dia 29 a les 19 h), la projecció d’una pel·lícula de temàtica nadalenca per part de la productora local La Lombarda (dia 22 a les 19 h) i la festa de Cap d’Any, que es planificarà amb les diferents entitats que col·laboren amb l’equipament. “De fet, gairebé totes les activitats d’aquest programa estan proposades per entitats i això ens encanta perquè és una manera de fer cultura des de baix” explica Laia Parral del CRAC.

 

Imanol Fernández, Addictes al Microteatre

Laia Parral, CRAC

Tornar al principi

SEGUEIX-NOS CONNECTA'T  
Facebook Inici  
Twitter la ràdio EN DIRECTE  
YouTube Programació  
Instagram Streaming  
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. APP Store  
  APP Google play  
  Revista "La ciutat"  

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO