Menu

L'escola edRa fa una exposició al Celler sobre el Sàhara Occidental

L'escola edRa fa una exposició al Celler sobre el Sàhara Occidental

L’Escola d’Art i Disseny edRa ha inaugurat aquest dijous l’exposició Sàhara Visible. Es tracta d’una mostra sobre la situació del Sàhara Occidental a través de propostes formals com instal·lacions interactives, vídeos, projeccions i peces en diferents formats.

L’escola d’art i disseny treballa en l’educació en valors socials i cívics i per aquest motiu, enguany ha volgut posar en valor el context que es viu al Sàhara Occidental i fer visible l’estancament del conflicte. Així doncs, el conjunt dels estudiants, joves i adults que han participat en aquesta exposició han seguit els tallers que organitza el grup Eirene sobre la realitat en els camps de refugiats d’aquesta zona d’Àfrica com “els murs de la vergonya” o “Sota la sorra del desert”. Aquests tallers els han permès tenir una visió més acurada del que passa a la zona per poder plasmar-ho a les seves obres.

Aquest projecte s’ha plantejat des de diferents bandes, propiciant espais de diàleg i reflexió a l’aula i en el marc expositiu, tot promovent hàbits d’aprenentatge cooperatius des del compromís personal. Així doncs, el Celler serà un espai intervingut amb instal·lacions, vídeos, projeccions interactives i peces en formats molt diversos.

Aquest projecte inscrit en la cultura per la Pau s’ha fet extensiu a la comunitat educativa de secundària i també compta amb la participació de l’IES Duc de Montblanc en format de vídeos.

La mostra es podrà visitar al Celler fins al 5 d’abril.

Tornar al principi

SEGUEIX-NOS CONNECTA'T  
Facebook Inici  
Twitter la ràdio EN DIRECTE  
YouTube Programació  
Instagram Streaming  
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. APP Store  
  APP Google play  
  Revista "La ciutat"  

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO