Menu

LA TERTÚLIA fins les 10:00

Rubí tornarà a acollir el passi de curtmetratges de la Mostra VOC

Part del cartell del VOC 2018 Part del cartell del VOC 2018

Un total de 35 pobles i ciutats de Catalunya, entre les quals hi ha Rubí, acolliran la Mostra d’Audiovisual en Català VOC, organitzada per Òmnium Cultural. Les propostes audiovisuals seleccionades es podran veure entre el 16 i el 29 de novembre.

En aquesta tercera edició de la mostra s’han presentat 103 obres: 55 curtmetratges, 31 documentals i 17 websèries, videoblogs i nous formats web. A diferència dels curtmetratges i documentals que es valoraran durant la Mostra, ja s’ha obert el període de votacions per a la categoria de websèries, videoblogs i nous formats web. Fins al 31 d’octubre, els espectadors poden votar quines de les obres presentades en aquesta categoria mereixen el premi del públic. L’obra més votada s’exhibirà durant la Mostra juntament amb els curtmetratges i documentals seleccionats. Els guanyadors de les diferents categories es donaran a conèixer durant l’acte de cloenda de la Mostra que tindrà lloc el 30 de novembre.

Pel que fa als premis hi haurà un premi del jurat de 4.000 euros i un premi del públic de 1.000 euros tant per als curtmetratges com per als documentals. En el cas de les websèries, els videoblogs i nous formats webs només hi haurà un premi del públic de 1.800 euros.

Com a novetat, enguany el VOC travessa fronteres i per primera vegada els curtmetratges en edicions anteriors s’inclouran en la programació del Festival KINO.KAT München – Katalanische Filmtage! que organitza el casal català de Munich.

 

El VOC

El VOC és un projecte impulsat per Òmnium Cultural que té com a objectiu estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic. Per aconseguir-ho, reconeix els millors curtmetratges, documentals, websèries, videoblogs, micrometratges i qualsevol altre nou format audiovisual distribuït per internet i realitzats originalment en català.

Tornar al principi

 

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO