Menu

LA TERTÚLIA fins les 10:00

Pepe Farrés exposa retrats d’animals a Lectors, al tren!

Un dels dibuixos de Farrès / foto: Lectors al Tren! Un dels dibuixos de Farrès / foto: Lectors al Tren!

L’espai de llibres Lectors, al tren! acollirà fins al 2 de novembre una mostra d’animals feta per l’artista local Pepe Farrés. Farrés, que està especialitzat en retrats a carbonet, ha enfocat aquesta mostra de la mateixa manera i els animals semblen mirar a l’espectador.

La llibreria, situada al carrer Magí Raméntol número 3, acull cada mes una mostra de dibuixos que complementa les seves activitats. En aquesta ocasió es tracta de 7 peces de gran format (100x70 cms.) que l’artista local ha creat per a l’ocasió. Pepe Farrés ha explicat al programa Rubí al dia que es va engrescar amb els retrats d’animals quan va fer un per l’aniversari del Bòdum. Ara ha ampliat els tipus d’animals i a la seva exposició es podran veure felins, un hipopòtam i un mico. S’ha inspirat en fotografies que ha trobat a Internet i en les que les bèsties miraven a càmera com si es tractés d’un retrat.

La inauguració de la mostra serà divendres, 5 d’octubre, a partir de les 19:30 h. Actuarà el grup Dockery Blues i l’encarregada de la presentació serà Gemma Miralles, cap d’estudis de l’Escola EDRA en la que s’ha format Farrès.

La intenció, segons ha informat el mateix artista, és que s’organitzin activitats al llarg del mes però encara no es coneixen els detalls, més enllà d'un contacontes infantil sobre animals la tarda de la cloenda.

Tornar al principi

 

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO