Menu

LA TERTÚLIA fins les 10:00

L’escriptor Toni Hill presenta la seva darrera novel·la a Rubí

L’escriptor Toni Hill presenta la seva darrera novel·la a Rubí

Amistat, perdó i venjança són els tres ingredients principals de la darrera novel·la de l’escriptor Toni Hill titulada Tigres de vidre. El cornellanenc ha presentat la seva cinquena obra aquest dimarts a la llibreria El Racó del Llibre.

Tigres de Vidre està ambientada al barri de Sant Ildefons de Cornellà en dues èpoques diferents: l’any 1970 i l’any 2014. La novel·la és una història colpidora de dos personatges plena de secrets i atrapats en un conflicte marcat per la lleialtat, el silenci i la venjança.

La presentació ha estat conduïda per l’escriptora rubinenca Maite Núñez que ha mantingut un col·loqui amb l’autor, en el qual Hill ha explicat que el llibre és una novel·la negra, però que “no segueix l’estructura pròpia de les obres policíaques”. L’escriptor també ha reconegut que aquest llibre és el que més coses d’ell té de tots els que ha escrit “perquè està ambientat a Sant Ildefons, barri en el qual he estudiat i perquè el tema del bullying, un dels temes que tracta l’obra, l’he viscut d’una forma o l’altra”.

Tigres de Vidre està editat per l’editorial Grijalbo, té un preu de 19,90 euros i es pot comprar, entre altres llibreries, al Racó del Llibre de Rubí.

Toni Hill, autor de Tigres de vidre

Tornar al principi

 

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO