Menu

SOBREVIVIENDO A MURPHY fins les 23:00

Moció de l'AUP per instal·lar un servei d’urgències socials al CAP Mútua

Accés a les urgències del CAP Mútua Accés a les urgències del CAP Mútua

Retirada per treballar-ho amb la regidoria de Salut Pública. 

L'AUP demanava la posada en marxa d'un servei municipal d'atenció a les urgències socials que funcioni les 24 hores del dia. D'aquesta manera, creuen, que es podria donar servei quan el departament municipal de Serveis Socials estigui tancat. La idea està inspirada en experiències provades amb èxit a ciutats com Barcelona, El Prat de Llobregat o Sabadell, a on s’ha incrementat un 12,5% la detecció i atenció de casos socials des de la posada en marxa del servei.

Desnonaments o pèrdues recents de l’habitatge per qualsevol circumstància, talls de subministraments, o manca sobtada de recursos per cobrir necessitats bàsiques (alimentació, medicació, sostre...) són algunes de les situacions que, segons l’AUP, podria adreçar el servei d’urgències socials. També podria complementar el suport que es fa des dels Serveis Socials a les víctimes de la violència masclista.

Per a l’AUP, la ubicació d’aquest punt podria ser el CAP Mútua de Terrassa.  “Pensem que Rubí pot optar a un sistema mixte en el qual l’atenció dels Serveis Socials bàsics es continuï fent com fins ara als dispositius que ja tenen però que el servei d’urgències comenci a funcionar amb aquest model sanitari conjunt”, explica Marina Dolset, membre de l’AUP.

Tornar al principi

SEGUEIX-NOS CONNECTA'T  
Facebook Inici  
Twitter la ràdio EN DIRECTE  
YouTube Programació  
Instagram Streaming  
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. APP Store  
  APP Google play  
  Revista "La ciutat"  

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO