Menu

El consens protagonitza el Ple Municipal del mes d’octubre

El consens protagonitza el Ple Municipal del mes d’octubre

El consens i la brevetat han estat les característiques més destacades del Ple del mes d’octubre. Una sessió que, a diferència del que acostuma a passar en els darrers mesos, ha estat curta i plena d’acords. Només ha durat dues hores i s’han aprovat totes les mocions presentades. Un total de cinc, perquè la sisena que feia referència a la commemoració del referèndum de l’1 d’Octubre ha estat retirada. Aquesta moció ja va ser presentada d’urgència al ple de setembre, però no va aconseguir passar la votació que permetés que es fes el debat.

Els regidors Sergi Garcia, Jonatan Cobo i Noelia Borque, han estat els grans absents de la sessió plenària.

L’ombra de la proximitat de les eleccions ha planat durant bona part de la sessió plenària i ha provocat aliances, si més no, estranyes. Aquest ha estat el cas de l’Alternativa d’Unitat Popular (AUP) i Ciutadans (C’s) que han acusat Esquerra Republicana Catalunya (ERC) de votar en contra de la moció de C’s, perquè les eleccions estan a prop i el seu vot negatiu és una manera de marcar perfil. Malgrat aquesta acusació, ERC ha sortit en defensa de l’AUP, quan el portaveu de Veïns per Rubí, Toni Garcia, els ha acusat d’electoralistes per presentar una moció per al dret a vot de totes les persones residents. Garcia ha remarcat que l’objectiu de l’AUP amb aquesta moció era “guanyar-se el favor del col·lectiu immigrant”. Unes paraules que no han agradat gens a ICV, que ha recordat que ja es va parlar d’aquesta qüestió a l’abril, ni ERC que de pas ha aprofitat per tornar a carregar contra C’s, pel seu vot negatiu en aquest cas.

Tot i això, les mocions presentades tant a la part resolutiva com a la part de control, que han estat sotmeses a votació, han estat aprovades. Per tant, un ple d’octubre plàcid, sense massa retrets i amb molts acords.

Tornar al principi
RECUPERACIÓ COMERÇ

SEGUEIX-NOS CONNECTA'T  
Facebook Inici  
Twitter la ràdio EN DIRECTE  
YouTube Programació  
Instagram Streaming  
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. APP Store  
  APP Google play  
  Revista "La ciutat"  

Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem.

ACCEPTO